Wat Is Het Verschil Tussen Het Deactiveren En Verwijderen Van Facebook Account?

Als u uw account deactiveert: – in geval van deactivering, kunt u uw account in de toekomst herstellen.

  • U kunt uw account opnieuw activeren wanneer u maar wilt.
  • Mensen kunnen uw tijdlijn niet zien of naar u zoeken.
  • Sommige informatie blijft mogelijk zichtbaar voor anderen (bijvoorbeeld: berichten die u heeft verzonden).
  • U kunt uw Facebook-account niet gebruiken om toegang te krijgen tot Oculus-producten of uw Oculus-gegevens.
    Als u uw account verwijdert: In een situatie waarin u zich bevindt, kunt u uw account in de toekomst niet meer herstellen.
  • U kunt geen toegang meer krijgen als het eenmaal is verwijderd.
  • We stellen de verwijdering enkele dagen uit nadat daarom is verzocht. Een verwijderingsverzoek wordt geannuleerd als u zich gedurende deze tijd opnieuw aanmeldt bij uw Facebook-account.
  • Sommige informatie, zoals berichtengeschiedenis, wordt niet opgeslagen in uw account. Dit betekent dat vrienden mogelijk nog steeds toegang hebben tot berichten die u hebt verzonden nadat uw account is verwijderd.
  • Kopieën van bepaald materiaal (bijvoorbeeld: logboekrecords) kunnen in onze database blijven, maar worden losgekoppeld van persoonlijke identificatiegegevens.
  • Als je je Facebook-account gebruikt om in te loggen bij Oculus, zal het verwijderen van je Facebook-account ook je Oculus-gegevens verwijderen. Dit omvat uw app-aankopen en uw prestaties. U kunt geen apps meer retourneren en u verliest bestaande winkeltegoeden.

Bellen Facebook Klantenservice