Outlook Instellen In Mozilla Thunderbird Met IMAP?

Wilt u uw Outlook-account in Mozilla Thunderbird kunnen instellen met IMAP? Nou, dan zou je heel blij zijn dat je op deze blog bent terechtgekomen, want hier worden de klanten alleen geholpen met geschikte en nuttige oplossingen. Als u echter ook last heeft van een aantal andere gerelateerde problemen, hoeft u zich geen zorgen te maken; u hoeft alleen maar het Outlook Klantenservice Nummer in te toetsen zonder enige twijfel. En het team van toegewijde experts zal u meteen de meest relevante oplossingen bieden. En u kunt zeker op hen vertrouwen, want het team zal u niet teleurstellen over de resultaten.

De volgende instructies zijn om Outlook in Mozilla Thunder in te stellen met behulp van IMAP:

  • Allereerst moet u de optie ‘Accountinstellingen’ selecteren.
  • En dan moet je de pijl ‘Accountacties’ selecteren en ‘E-mailaccount toevoegen’ kiezen.
  • U moet nu uw naam, het e-mailadres van uw Outlook-account en het wachtwoord invoeren.

BELANGRIJK: en als u de tweestapsverificatie hebt ingeschakeld voor uw Outlook-account, moet u een app-wachtwoord voor een Microsoft-account genereren en vervolgens moet u het app-wachtwoord invoeren in het tekstvak ‘Wachtwoord’.

  • Daarna moet u de knop ‘Doorgaan’ selecteren.
  • En nu in het gedeelte ‘Configuratie gevonden in Mozilla ISP-database’ en selecteer vervolgens de IMAP (externe mappen).
  • Nu hoeft u alleen maar de knop ‘Gereed’ te selecteren.

OPMERKING: Als Mozilla Thunderbird de instellingen van de Outlook-mailserver niet automatisch detecteert, moet u de instelling handmatig invoeren.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de bovengenoemde stappen, zou u tevreden moeten zijn, aangezien de geboden oplossingen absoluut betrouwbaar zijn. En als u problemen ondervindt, moet u Contact opnemen met Outlook Telefoonnummer. En dan begeleiden de monteurs u direct met verdere oplossingen. En u kunt bellen wanneer u maar wilt, want het team is altijd beschikbaar, wat er ook gebeurt. Daarom moet u uw zorgen gewoon aan het team overlaten.