Mijn Instagram Inloggegevens Toevoegen En Verwijderen?

Kijk je ernaar uit om je Instagram-inloggegevens toe te voegen of te verwijderen? Nou, dan zou je graag willen weten dat je de perfecte blog hebt gevonden waar je dienovereenkomstig op wordt begeleid. Heb je echter hulp nodig bij andere Instagram-problemen en vragen, neem dan binnen de kortste keren direct contact op met het Instagram Telefoonnummer . Dan krijgt u de meest betrouwbare oplossingen van hoogopgeleide experts die altijd beschikbaar zijn en in staat zijn om alle gerelateerde vragen op te lossen.

Voordat u met de procedure begint, moet u weten dat u slechts op één account tegelijk kunt zijn ingelogd, maar uw apparaat kan uw inloggegevens voor meerdere Instagram-accounts opslaan. Daarom kunt u uw inloggegevens toevoegen aan of verwijderen uit de instellingen van uw Instagram-app.

Hieronder volgen de stappen om uw Instagram-inloggegevens toe te voegen of te verwijderen met uw iPhone of Android:

  •  Het eerste dat u zou moeten doen, is op het profielpictogram tikken, of op uw profielfoto die u rechtsonder ziet om naar uw Instagram-profiel te gaan.
  • Vervolgens moet u op de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek van de huidige pagina tikken en vervolgens op het tandwielpictogram Instellingen tikken.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u naar beneden scrollen naar de optie ‘Logins’.
  • En dan, eindelijk, hoef je alleen maar op de optie ‘Account toevoegen’ te tikken om inloggegevens voor een nieuw Instagram-account toe te voegen of je kunt op de optie ‘Uitloggen’ (gebruikersnaam) tikken om de inloggegevens voor je Instagram te verwijderen account waarop u momenteel bent aangemeld.

OPMERKING: je moet er ook rekening mee houden dat het verwijderen van de inloggegevens alleen het account van je iPhone of Android-apparaat verwijdert en je Instagram-account niet tijdelijk uitschakelt of permanent verwijdert.
Nadat je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, zou je je Instagram naar wens moeten kunnen gebruiken. Maar als je bepaalde problemen tegenkomt, kun je contact opnemen met Instagram Bellen Nummer zonder na te denken.