Leer Hoe U Gevoelens Kunt Delen Of Wat U Doet Op Facebook?

Kijk je ernaar uit om je gevoelens of wat je doet te delen op je Facebook-statusupdate? Dan kun je dat nu meteen doen in deze blog. En als u nog andere vragen heeft, kunt u Bellen Facebook Telefoonnummer wanneer u maar wilt. De experts zullen onmiddellijk voorzien in het nodige.

Volg de onderstaande stappen om uw gevoelens en wat u doet op uw Facebook-statusupdate te delen:

  • U moet eerst klikken op ‘Waar denkt u aan, (naam)? Het wordt bovenaan uw ‘Nieuwsfeed’ weergegeven. En dan moet je klikken op de optie ‘Een bericht toevoegen’ die zich in een evenement bevindt.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u op de drie horizontale stippen klikken en vervolgens de optie ‘Gevoel / Activiteit’ selecteren.
  • Vervolgens klikt u op de ‘Gevoelens of activiteiten’
  • En nu moet je kiezen hoe je je voelt of een beschrijving van wat je doet, zoals ‘Reizen naar …’ door op een van de suggesties te klikken, of je kunt een woord typen om meer opties te zien. Alleen als het niet in de lijst staat, kunt u uw eigen invullen en erop klikken wanneer deze in het vervolgkeuzemenu verschijnt.
  • Om nu te bewerken hoe u zich voelt of wat u doet, moet u op de optie ‘Gevoel / Activiteit’ klikken en vervolgens uw wijzigingen aanbrengen, of u kunt op het ‘X’-teken klikken om het uit uw update te verwijderen . En om uw pictogram te wijzigen, moet u op het pictogram in uw statusupdate klikken en een nieuwe kiezen uit het gegeven vervolgkeuzemenu.
  • En als je klaar bent met het toevoegen van je gevoel of activiteit, dan moet je je statusupdate invullen en moet je nu ook op de ‘Post’ knop klikken.

U moet allemaal goed zijn om hetzelfde zelf af te handelen, aangezien de gegeven stappen nuttig en betrouwbaar zijn. Maar als u problemen ondervindt, moet u direct contact opnemen met Facebook Nummer Nederland. En u wordt bijgestaan ​​door de meest efficiënte technici die u verder begeleiden.