Hoe Wijzig Ik Het App Wachtwoord In Mijn Outlook Account?

Bent u op zoek naar goede begeleiding om het app-wachtwoord in uw Outlook-account te kunnen wijzigen? Nou, dan zou je blij zijn te weten dat je de perfecte plek hebt gevonden en hier wordt je meteen geholpen. Als u echter ook andere problemen heeft, kunt u altijd contact opnemen met het Outlook klantenservice nummer wanneer u maar wilt. En aangezien het team van efficiënte experts 24/7 beschikbaar is, zullen ze u zeker de vereiste oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om de app-wachtwoorden in uw Outlook-account te wijzigen; volg gewoon de instructies om nauwkeurige resultaten te krijgen:

  • Allereerst moet u uw naam selecteren in de bovenste navigatiebalk van Outlook en vervolgens moet u de optie ‘Mijn account’ selecteren.
  • Daarna moet u naar beneden scrollen en de optie ‘Update’ selecteren onder het gedeelte ‘Beveiliging’.
  • En dan op het scherm ‘Basisbeginselen beveiliging; je moet onderaan de ‘Meer beveiligingsopties’ selecteren.
  • Op het scherm ‘Aanvullende beveiligingsopties’ ziet u nu een gedeelte ‘App-wachtwoorden’.
  • Ten slotte moet u de optie ‘Een nieuw app-wachtwoord maken’ selecteren. En dan genereert Outlook een nieuw app-wachtwoord dat u kunt gebruiken met uw gesynchroniseerde apps om opnieuw verbinding te maken met uw Outlook-account.

Als u nu de app-specifieke wachtwoorden wilt uitschakelen, moet u deze stappen volgen:

  •  Allereerst moet u in uw Outlook-account naar ‘Mijn account > Beveiliging > Meer beveiligingsopties’ om naar de pagina ‘Aanvullende beveiligingsopties’ te gaan.
  •  En nu zou u in het gedeelte ‘App-wachtwoorden’ de ‘Bestaande app-wachtwoorden verwijderen’ moeten selecteren
  •  Ten slotte moet je de knop ‘Verwijderen’ selecteren. En dan worden alle wachtwoorden die u voor uw Outlook-account hebt ingesteld uitgeschakeld.

Nadat u de genoemde stappen hebt doorlopen, zou u hetzelfde helemaal zelf moeten kunnen. En als u problemen tegenkomt, kunt u contact opnemen met het Outlook-servicenummer. U krijgt dan in een oogwenk de hulp van de technici.