Hoe Verwijder Ik De Offline Functie Van Gmail?

Kijk je er naar uit om te leren hoe je de Gmail Offline-functie kunt verwijderen? Dan, zoals je hier bent, zul je zeker hetzelfde voor elkaar kunnen krijgen. Maar als u gerelateerde problemen heeft, kunt u direct Contact opnemen met Gmail Telefoonnummer. En het team van experts instrueert u in een mum van tijd met betrouwbare oplossingen.

Door de offline functie van Gmail te gebruiken – om Gmail te kunnen gebruiken wanneer u niet verbonden bent met internet, moet u naar mail.google.com gaan of u kunt zelfs klikken op de bladwijzer die u voor uw ‘ Gmail offline’ in Chrome.

Let op: als je een e-mail verzendt terwijl je offline bent, dan gaat je e-mail rechtstreeks naar een nieuwe map ‘Outbox’ en wordt deze verzonden zodra je weer online bent.

Hieronder volgen de stappen om de functie ‘Offline Gmail’ te verwijderen; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om het juiste resultaat te krijgen:

  •  Het eerste dat u moet doen, is dat u uw offline gegevens moet verwijderen.
  •  En om dit te doen, zou u op uw computer moeten gaan en dan moet u Google Chrome openen.
  •  Daarna moet u rechtsboven op de weergegeven pagina op de optie ‘Meer’, de drie verticale stippellijnen en vervolgens op Instellingen klikken.
  •  En nu, onderaan dezelfde pagina, moet u op de optie ‘Beter’ klikken.
  •  Vervolgens moet u in het gedeelte ‘Privacy en beveiliging’ op ‘Instellingen voor inhoud > cookie’ klikken
  •  Dan kom je ten slotte op de ‘Bekijk alle cookies en sitegegevens’, klik nu op de optie ‘Alles verwijderen’.

Nu moet je de ‘Offline Gmail-functie’ uitschakelen;

  •  Je hoeft alleen maar naar de instellingen voor ‘Offline Gmail’ te gaan.
  •  En dan moet je het vinkje weghalen bij ‘Offline mail inschakelen’

Wanneer je de bovenstaande stappen hebt voltooid, zou je helemaal klaar moeten zijn om met je Gmail-account aan de slag te gaan. Als u echter problemen ondervindt, hoeft u alleen maar het Gmail klantenservice nummer bellen. De technici zullen er dan zijn om de Gmail-problemen zonder enige vertraging effectief op te lossen.