Hoe Verander Ik De Profiel Foto In Mijn Google Account?

Wil je de beste oplossingen vinden om de profielfoto in je Google-account te kunnen wijzigen? Nou, je moet blij zijn dat je er geen spijt van krijgt dat je hier bent gekomen. Als u echter ook andere Google-zorgen heeft, kunt u Google Klantenservice Nummer op elk gewenst moment gebruiken. Waarna de experts u direct helpen met de meest betrouwbare oplossingen.

Hieronder volgen de stappen, om te beginnen, het proces met behulp van uw computer:

  •  Eerst moet u naar de link myaccount.google.com gaan en vervolgens inloggen op uw Google-account.
  •  En nu moet u in het linkermenupaneel van de startpagina van uw Google-account de optie ‘Persoonlijke informatie’ selecteren.
  •  Vervolgens moet u in het gedeelte ‘Profiel’ ‘Foto’ selecteren
  •  U moet ook de optie ‘Foto’s uploaden’ selecteren en vervolgens ‘Selecteer een foto van uw computer of u kunt een foto van uw bureaublad naar het uploadvak slepen.
  •  U kunt uw foto nu uitvouwen, bewerken of bijsnijden en desgewenst ook een bijschrift toevoegen. Als je klaar bent, hoef je alleen maar de optie ‘Instellen als profielfoto’ te selecteren.
  •  Daarna zal uw Google-profielfoto verschijnen op de startpagina van uw Google-account.
  •  U hebt ook de miniatuur van uw Google-profielfoto zichtbaar op al uw Google-services. En iedereen die Google-services gebruikt, kan uw profielfoto zien wanneer u deze deelt of ermee communiceert.

BELANGRIJK: Als u nu uw profielfoto niet meteen ziet veranderen, moet u de browsercache leegmaken, de browser vernieuwen of de browser sluiten en opnieuw openen. Het kan enkele minuten duren voordat dit proces van kracht wordt.

  •  Eindelijk, wanneer u iemand e-mailt vanuit uw Gmail-account, zien de ontvangers uw profielfoto direct naast uw naam in de e-mail.

Als u klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u de noodzakelijke gemakkelijk moeten kunnen beheren. Maar als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met Google telefoonnummer . Vervolgens zullen de technici u onverwijld met verdere passende instructies begeleiden.