Hoe Verander Ik De Naam Van De Afzender Van Een E-mail in Outlook?

Wilt u de naam van de afzender van de e-mail in uw Outlook-account kunnen wijzigen? Dan word je in deze blog zeker meteen geholpen met nauwkeurige oplossingen. Maar als u hulp nodig heeft bij andere Outlook-vragen of problemen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Neem gewoon contact op met het meegeleverde Outlook Klantenservice Nummer . En u krijgt onmiddellijk de hulp van de meest toegewijde en in aanmerking komende experts die te allen tijde beschikbaar zijn. En ze zullen u op de juiste manier begeleiden en u volledige voldoening geven.

 

Hieronder volgen de stappen om de naam van uw e-mailafzender in Outlook te wijzigen; het enige dat u hoeft te doen, is de instructies volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  • U moet eerst naar het ‘Bestand’ gaan en daarna het tabblad ‘Info’ selecteren.
  • En dan zou je de optie ‘Accountinstellingen> Accountinstellingen’ moeten selecteren.
  • Daarna moet u in het dialoogvenster ‘Accountinstellingen’ het e-mailaccount kiezen dat u wilt bewerken en vervolgens de knop ‘Wijzigen’ selecteren.
  • Vervolgens moet u in het tekstvak ‘Uw naam’ de naam invoeren die u wilt weergeven in de regel ‘Van’ van uw e-mails.

 

BELANGRIJK: u moet ook weten dat als u een Microsoft Exchange-account heeft, u de weergavenaam niet kunt wijzigen. En om dit te doen, moet u contact opnemen met uw Exchange-beheerder om deze wijziging door te voeren.

  • Nadat je dit hebt gedaan, moet je de knop ‘Volgende’ selecteren en ook de knop ‘Gereed’.
  • Eindelijk, wanneer u begint met het verzenden van een nieuwe e-mail vanuit uw account, zal het veld ‘Van’ de weergavenaam bevatten die u heeft gedefinieerd.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u tevreden moeten zijn en zonder enige moeite hetzelfde moeten kunnen doen. En als u problemen tegenkomt, kunt u altijd contact opnemen met Outlook Nummer Nederland wanneer u maar wilt. Dan staat het team van technici klaar om u te helpen met het nodige.