Hoe Tijdelijke Fout 14 In Yahoo Mail Oplossen?

Naast andere meest irritante problemen van Yahoo, is foutcode 14 het meest voorkomende probleem van de gebruikers. Het verhindert meestal dat de accounthouder correct toegang krijgt tot zijn Yahoo-e-mailaccount. Soms wordt deze fout vanzelf opgelost en hoeft niemand iets te doen om deze fout op te lossen, terwijl deze fout in sommige gevallen niet vanzelf wordt opgelost na te lang wachten. In dergelijke gevallen kunt u op elk moment contact opnemen met het Yahoo-ondersteuningsnummer, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen met diepgaande oplossingen.

Stappen om de tijdelijke foutcode van Yahoo te herstellen 14

  • U moet er eerst voor zorgen dat deze fout niet van Yahoo-end afkomstig is, en u moet enige tijd wachten om het zichzelf te laten herstellen. En als de fout na de wachttijd blijft bestaan, kunt u de status van uw server online bekijken.
  • Als de status van de server van Yahoo e-mail naar behoren functioneert, moet het probleem aan uw kant zijn. U moet de instellingen van de browser controleren en de cache op de juiste manier wissen.
  • U moet zich afmelden bij uw Yahoo-e-mailaccount vanaf alle apparaten, of het nu gaat om computers, laptops, tablets of mobiele apparaten. Wis nu de cache van de webbrowser en start het apparaat opnieuw op.
  • Probeer nu toegang te krijgen tot uw Yahoo-account en u zult zien dat uw Yahoo 14 tijdelijke foutcode.

Als deze fout zich nog steeds voordoet in uw Yahoo-e-mailaccount, controleer dan uw account om de volgende redenen: –

  • Zorg ervoor dat u een compatibele browser gebruikt voor de versie van uw Yahoo-account,
  • Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van Yahoo gebruikt,
  • Probeer uw browserinstellingen opnieuw in te stellen,
  • Zorg ervoor dat antivirus-, firewallinstellingen en internetbeveiligingsprogramma’s u ook niet verhinderen uw Yahoo-mailaccount te gebruiken,
  • Scan uw computer om de virussen en malware te detecteren die ook kunnen leiden tot de tijdelijke foutcode 14 in de Yahoo-e-mail.
  • U kunt ook controleren op de nieuwste stuurprogramma’s en software op uw computersysteem.

Deze bovenstaande stappen zullen het probleem in uw Yahoo-account zeker oplossen. Het enige wat u hoeft te doen is Bellen Yahoo Telefoonnummer Nederland om met de Yahoo professionals te praten. We staan ​​altijd klaar om de Yahoo-gebruikers zo snel mogelijk te helpen wanneer ze bij ons aankomen. We zijn in staat om aan de behoeften van Yahoo-professionals te voldoen en hen onmiddellijk nauwkeurige oplossingen te bieden.