Hoe Te Repareren Als De Gmail SMTP Server Niet Werkt?

Google SMTP is een eenvoudig protocol voor e-mailoverdracht dat bestaat uit een set gebruiksvriendelijke communicatielinks die veel wordt gebruikt voor het verzenden van e-mail op internet. Google SMTP wordt veel gebruikt om e-mail te verzenden via Google of hun e-mailaccount (Gmail), maar als de SMTP-instellingen van uw Gmail niet werken, moet u in dat geval een paar stappen volgen die in deze handleiding worden gegeven om dit op te lossen. fout.

Reden waarom Gmail SMTP niet werkt

Allereerst moet u weten dat Gmail SMTP een vertrouwde manier is om e-mails te verzenden vanaf uw WordPress-website. Als u dan dezelfde bent, heeft u een heleboel e-mails ontvangen in de spammap. Heeft u ooit nagedacht over die e-mails die als spam zijn gemarkeerd? Dit komt doordat de server die wordt gebruikt voor het verzenden van e-mails, is gemarkeerd als spam. Als Gmail SMTP niet werkt, is er een probleem met de SMTP-server.

Als u Gmail SMTP gebruikt dat spamvrij is, dan is er geen kans dat uw e-mail in de spammap terechtkomt. Laten we eerst eens kijken naar de procedure waarmee u e-mail kunt verzenden in WordPress met behulp van de Gmail SMTP-server.

Oplossingen voor SMTP-instellingen voor Google-accounts

Minder veilige Gmail-applicatie ingeschakeld
• De belangrijkste reden dat SMTP niet online werkt, is omdat u onbeschermde software in uw e-mail gebruikt die niet is beveiligd
• Meld u vervolgens aan bij uw Gmail-account om het probleem op te lossen, klik op minder goed beveiligde applicaties en schakel het uit
• Wacht tot Google de instellingen bijwerkt en controleer uw e-mail. SMTP zou nu moeten werken

Schakel twee-factorenvalidatiemethode in

Als uw account niet compatibel is met SMTP, kunt u een tweefactorauthenticatiefunctie inschakelen, aangezien deze de beste en veiligste is en een veilige en veilige manier biedt om toegang te krijgen tot uw e-mail. Dit is compatibel met zowel de gebruikers als gebruikers die hun wachtwoorden niet hoeven te onthouden. U moet uw mailbox via OAuth met Google verbinden om tweefactorauthenticatie mogelijk te maken. En je zult eindigen met de GTP SMTP-resolutie, en in geval van een probleem; u kunt contact opnemen met Gmail Klantenservice de experts.