Hoe Stuur Ik Mijn Outlook E-mails Door Naar Een Ander E-mail Account?

Heeft u de juiste hulp nodig om uw Outlook-e-mails naar een ander e-mailaccount door te sturen? Welnu, dan bent u zeker op de perfecte plek gekomen waar u binnen de kortste keren wordt begeleid met de beste oplossingen. Mocht u echter ook last hebben van andere gerelateerde Outlook-storingen, dan kunt u altijd een Bellen Outlook Telefoonnummer geven wanneer u maar wilt. Daarna krijgt u de hulp van de goed opgeleide en toegewijde experts die in staat zijn om alle gerelateerde problemen effectief op te lossen. U kunt volledig op het team vertrouwen en zij zullen u zeker niet teleurstellen.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan met de procedure:

  •  Allereerst moet u het tandwielpictogram Instellingen in Outlook selecteren met behulp van de webwerkbalk.
  •  Vervolgens moet u de optie ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ selecteren.
  •  En dan moet u in het dialoogvenster Instellingen de optie ‘E-mail> Doorsturen’ selecteren.
  •  Daarna moet u het selectievakje ‘Doorsturen inschakelen’ selecteren.

TIP: En u moet het selectievakje ‘Doorsturen inschakelen’ uitschakelen om te voorkomen dat Outlook op het web nog meer berichten doorstuurt.

  •  Nu moet u het ‘E-mailadres’ invoeren waarop de doorgestuurde e-mailberichten zullen worden ontvangen
  •  En als u de kopieën van de doorgestuurde berichten in uw Outlook-account wilt bewaren, moet u het selectievakje ‘Bewaar een kopie van doorgestuurde berichten’ inschakelen.

 

OPMERKING: Als de optie ‘Bewaar een kopie van doorgestuurde berichten’ niet is aangevinkt, is de doorgestuurde e-mail niet beschikbaar in uw Outlook-account (en wordt deze ook niet gevonden in de map Verwijderd).

  • Ten slotte hoeft u alleen maar de knop ‘Opslaan’ te selecteren.

Als u volledig klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u hetzelfde zonder enige moeite moeten kunnen doen. Maar mocht je een probleem tegenkomen, dan weet je dat je zojuist naar Contact Outlook Nummer Nederland bent gegaan. En dan helpen de technici u in een mum van tijd met het nodige, aangezien ze de klok rond beschikbaar zijn.