Hoe Maak Ik Een Tekstwatermerk in Google Documenten?

Vind je het moeilijk om een ​​tekstwatermerk te maken in je Google Documenten? Daarom kijk je uit naar de juiste begeleiding en oplossingen om hetzelfde meteen voor elkaar te krijgen? Als dat zo is, dan heb je vast en zeker de perfecte blog gevonden, en hier word je alleen naar wens begeleid met betrouwbare oplossingen. En als u hulp nodig heeft bij andere gerelateerde Google-vragen of problemen, hoeft u zich geen zorgen te maken. U hoeft alleen maar contact op te nemen met de meest gekwalificeerde en ervaren experts via het Google Klantenservice Nummer . Daarna krijgt u de hulp van het team en zij zullen u dienovereenkomstig voorzien van het nodige.

Hieronder volgen de stappen om een ​​tekstwatermerk te maken met Google Documenten:

  • U zou eerst naar Google Tekeningen moeten gaan.
  • En dan zou je naar de ‘Invoegen> Tekstvak’ optie moeten gaan.
  • Nu moet u klikken en slepen om ruimte te maken voor waar u het watermerk wilt hebben. En dan kun je het later ook nog wijzigen als je wilt.
  • Daarna moet u de watermerktekst rechtstreeks in het vak typen, waarna u deze naar wens kunt bewerken. Als je wilt, kun je het groter of kleiner maken, het lettertype wijzigen, het draaien, enz.
  • U moet nu de tekstkleuroptie van het menu kiezen om de tekst in lichtgrijs te veranderen of in welke kleur u het watermerk ook wilt hebben. U moet weten dat dit nodig is omdat er, in tegenstelling tot afbeeldingen, geen transparantie-instelling voor de tekst is.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u een naam voor het watermerk kiezen, zodat u weet welke tekening u later moet selecteren.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u tevreden moeten zijn met de resultaten en er zonder problemen toegang toe moeten hebben. Maar mocht u een probleem tegenkomen, dan moet u meteen contact opnemen met Google Klantenservice voor passende oplossingen. De technici staan ​​dan klaar om u hiermee te helpen.