Hoe Maak Ik Een Nieuwe Aangepaste Vriendenlijst Op Facebook?

Wil je leren hoe je een nieuwe aangepaste vriendenlijst maakt op je Facebook-account? Nou, dan ben je op de goede plek aangekomen en word je direct begeleid. Als u echter andere gerelateerde vragen heeft, neem dan contact op met het Facebook-klantenservice nummer. En dan zorgt het team van experts voor de best passende oplossingen.

Volg de genoemde stappen om aan de slag te gaan met de procedure:

  • Allereerst moet u zich met uw computer aanmelden bij Facebook. En dan moet je in de menubalk in de menubalk aan de linkerkant de optie ‘Meer zien> Vriendenlijsten’ selecteren.
  •  Daarna moet u de optie ‘Lijst maken’ selecteren.
  •  En nu moet je de lijst een naam geven en dan beginnen met het typen van de namen van vrienden die je aan de lijst wilt toevoegen. Hierna zal Facebook automatisch vrienden voorstellen terwijl u begint met het typen van hun namen.
  •  U moet nu de optie ‘Maken’ selecteren wanneer u klaar bent met het toevoegen van vrienden aan de lijst. En nu wordt de lijst toegevoegd aan je vriendenlijsten.

TIP: En als u wilt, kunt u de optie ‘Lijst beheren’ bovenaan uw nieuwsfeed kiezen om uw lijst te bewerken, hernoemen of verwijderen.

Volg nu de onderstaande stappen om uw aangepaste vriendenlijsten te bekijken:

  •  U moet eerst inloggen op uw Facebook-account.
  •  En dan moet je in de menubalk aan de linkerkant ‘Meer zien’ selecteren, en dan moet je naar beneden scrollen en de optie ‘Vriendenlijsten’ selecteren.
  •  U moet weten dat Facebook u standaard drie basislijsten biedt: goede vrienden, kennissen en beperkt.

TIP: En als u wilt, kunt u ook de link Facebook.com/bookmarks/lists bezoeken om rechtstreeks toegang te krijgen tot uw vriendenlijsten

Als u klaar bent met het volgen van het bovenstaande, zou u hetzelfde gemakkelijk moeten kunnen behandelen. Maar als u daarbij problemen ondervindt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het Facebook Telefoonnummer. De ijverige technici zullen u dan in een mum van tijd begeleiden met de behoeftigen.