Hoe Maak Ik Een Afbeeldingswatermerk in Google Documenten?

Kijk je ernaar uit om te leren hoe je een afbeeldingswatermerk maakt in je Google Documenten? Nou, dan moet je weten dat je precies bent waar je zou moeten zijn. En in deze blog word je dienovereenkomstig geholpen met de perfecte oplossingen. Maar als u hulp nodig heeft bij andere Google-vragen, kunt u altijd contact opnemen met het Google Telefoonnummer . En dan staat het team van experts klaar om u meteen te helpen.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan met de vereiste procedure; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  • U moet eerst beginnen door naar Google Tekeningen te gaan.
  • En dan moet je naar de ‘Invoegen> Afbeelding’ optie gaan om te kiezen waar je je foto vandaan wilt halen.
  • Daarna, als het eenmaal is geïmporteerd, moet u het over het scherm slepen, hoe u het ook wilt laten verschijnen. Je moet gewoon de hoekvakken gebruiken om het formaat te wijzigen, of de ronde knop bovenaan om het te draaien.
  • En nu de afbeelding is geselecteerd, moet je de ‘Formaatopties’ kiezen die in het menu staan, of je kunt naar ‘Formaat> Formaatopties’ gaan
  • Vervolgens moet u vanuit het gedeelte ‘Aanpassingen’ de ‘Transparantie’ vergroten naar wat het beste voor u werkt. Het idee is om het alleen licht genoeg te maken zodat het document zichtbaar zal zijn als het er bovenop komt, maar het is ook donker genoeg zodat het document nog steeds als watermerk dient.
  • Eindelijk, nu moet je gewoon doorgaan en het watermerk een naam geven, zoals je het later zou moeten weten.

Nu zou u zonder problemen toegang moeten hebben tot het noodzakelijke, aangezien de bovenstaande oplossingen betrouwbaar en nuttig zijn om hetzelfde voor elkaar te krijgen. En als u andere gerelateerde problemen tegenkomt, neem dan gerust contact op met Google Bellen. De technici zullen u dan onmiddellijk begeleiden met verdere instructies zodra dit nodig is.