Hoe Krijg Ik Toegang Tot De Google Achtergrond Met Chrome?

Wil je weten hoe je via Chrome toegang krijgt tot de Google-achtergrond? Dan leer je in deze blog hoe je hetzelfde voor elkaar krijgt. Maar als u andere gerelateerde problemen heeft, hoeft u alleen maar contact op te nemen met Google Telefoonnummer. En dan begeleiden de experts je binnen no-time met betrouwbare oplossingen.

  •  Je moet naar de Chrome-browserinstellingen gaan en je kunt dit doen door de browser te openen en vervolgens moet je de ‘drie verticale stippen’ selecteren die zich in de rechterbovenhoek bevinden, daarna moet je Instellingen selecteren in de vervolgkeuzelijst -down lijst.
  •  Dan moet je direct onder het gedeelte ‘Uiterlijk’ op het tabblad Chrome-instellingen zoeken naar de ‘Thema’s’ die bovenaan staan. En als je nu geen thema hebt geïnstalleerd, zou je de optie ‘Chrome Web Store openen’ moeten zien die je kunt selecteren.
  •  Je zult nu een thema moeten kiezen, waarvoor je door de Editor’s Picks moet kijken die bovenaan staat, en dan moet je naar beneden scrollen door de andere groepen thema-achtergronden. Maar als u iets specifieks zoekt, dan kunt u de zoekbalk gebruiken die zich in de linkerbovenhoek bevindt. En u kunt desgewenst ook zoeken op categorie en beoordeling.
  •  En als u vervolgens een thema-achtergrond kiest, moet u deze selecteren en ook de blauwe knop ‘Toevoegen aan Chrome’ in de rechterbovenhoek selecteren. Het wordt automatisch toegepast op de Chrome-webbrowser.
  • U zou moeten opmerken dat de kleuren bovenaan de browser veranderen, dit hangt af van het soort thema dat u kiest. En zo niet, dan moet u een nieuw tabblad of venster openen om de achtergrondafbeelding en kleuren van het thema te zien.

Nadat u de bovenstaande stappen hebt voltooid, zou u in staat moeten zijn om hetzelfde helemaal zelf te doen. En mocht u problemen ondervinden, bel dan gerust Bellen Google Klanenservice Nummer wanneer u maar wilt. En u krijgt meteen de hulp van de technici.