Hoe Kan Ik Mijn Hotmail E-mails Doorsturen Naar Een Ander Account?

Probeert u uw Hotmail-e-mails door te sturen naar een andere, maar krijgt u niet hetzelfde voor elkaar? Welnu, dan hoeft u niet teleurgesteld te zijn over de resultaten, want u heeft gewoon de perfecte site bereikt. U wordt meteen geholpen met absoluut de beste oplossingen en u zou er geen spijt van krijgen om hier te komen. Mocht u echter hulp nodig hebben bij andere gerelateerde Hotmail-vragen, dan kunt u op elk gewenst moment direct bellen met het Hotmail Klantenservice Nummer . En dan zijn de getalenteerde experts in een mum van tijd beschikbaar om u te voorzien van het nodige.

Hieronder volgen de stappen om uw Windows Live Hotmail-e-mails door te sturen naar een ander e-mailaccount:

TIP: En als je wilt, kun je ervoor kiezen om de eerste stappen die volgen over te slaan, ga dan direct naar de Outlook-doorstuuropties.

  •  Het eerste dat u hoeft te doen, is inloggen op uw e-mail via Outlook Mail.
  •  En dan moet je het menupictogram Instellingen selecteren, je ziet het aan de rechterkant van de menubalk en ziet eruit als een versnelling.
  •  Vervolgens moet u de optie ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ kiezen.
  •  Daarna moet u naar de optie ‘E-mail> Doorsturen’ gaan.

OPMERKING: u moet er rekening mee houden dat u toegang hebt tot bepaalde gevoelige informatie, en daarom kan Microsoft u vragen om u opnieuw bij uw account aan te melden.

  •  En nu moet u het selectievakje ‘Doorsturen inschakelen’ selecteren.
  •  Vervolgens moet u in het veld ‘E-mail doorsturen naar’ het e-mailadres invoeren waarnaar u berichten wilt doorsturen.
  •  Eindelijk, nu eindelijk, zou u de ‘Opslaan’ knop moeten selecteren om de aangebrachte wijzigingen te bevestigen.

Nadat u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, zou u hiermee tevreden moeten zijn. Mocht u toch een probleem tegenkomen, dan hoeft u alleen maar Contact Hotmail Telefoonnummer te nemen zonder enige aarzeling. Dan word je direct begeleid door technici die goed opgeleid zijn en in staat zijn om je complete opgeloste oplossingen te bieden. En het is bekend dat ze alle Hotmail-problemen oplossen, dus u kunt erop vertrouwen voor eersteklas oplossingen.