Hoe Kan Ik Mijn Facebook Wachtwoord Resetten Met De App?

Bent u op zoek naar betrouwbare en nuttige oplossingen om het wachtwoord van uw Facebook-account opnieuw in te stellen met de Facebook-app? Dan ben je zeker naar de exacte site gekomen en in deze blog word je binnen de kortst mogelijke tijd geholpen met de meest geschikte oplossingen. Als u echter andere problemen en vragen heeft, kunt u op elk gewenst moment bellen op de Facebook Klantenservice Bellen , aangezien het team van experts altijd 24/7 beschikbaar is. En dan zal het team van getrainde experts u dienovereenkomstig voorzien van de beste oplossingen.

Hieronder volgen de oplossingen om uw Facebook-wachtwoord opnieuw in te stellen met de Facebook-app voor alle iOS- en Android-apparaten: –

  •  Het eerste dat u nu moet doen, is op het inlogscherm van Facebook, u moet op de optie ‘Wachtwoord vergeten’ tikken.
  •  En dan moet u een telefoonnummer, e-mailadres, naam of gebruikersnaam invoeren in het daarvoor bestemde veld.
  •  Daarna moet u de optie ‘Bevestigen via e-mail of bevestigen via sms’ selecteren, dit hangt af van uw instellingen, en vervolgens moet u op de knop ‘Doorgaan’ tikken.
  •  U moet nu de code voor het opnieuw instellen van het wachtwoord invoeren in het daarvoor bestemde veld.
  •  Vervolgens moet u de optie ‘Aangemeld blijven of me afmelden bij andere apparaten’ kiezen en vervolgens nogmaals op de knop ‘Doorgaan’ tikken.
  •  Ten slotte moet u eindelijk een nieuw wachtwoord invoeren en op ‘Doorgaan’ tikken. Waarna je terug zou moeten zijn in je Facebook-account.

Nadat u de bovenstaande procedure hebt doorlopen, zou u zonder problemen weer toegang moeten hebben tot uw Facebook-account. Maar als u een of ander probleem tegenkomt, hoeft u zich geen zorgen te maken; u heeft zojuist Contact Facebook Telefoonnummer zojuist gekregen. En dan krijg je meteen de hulp van de technici, die je verder zullen begeleiden met de benodigde instructies. U kunt er zeker van zijn dat u niet ontmoedigd zult raken door de diensten, aangezien het team u niet in de steek zal laten.