Hoe Kan Ik Het Wachtwoord Van Een Instagram Account Wijzigen?

Wil je het wachtwoord van je Instagram-account wijzigen en ben je daarom op zoek naar passende oplossingen om hetzelfde voor elkaar te krijgen? Dan heb je de juiste blog gevonden, en hier word je in een mum van tijd geholpen met het nodige. Als u ook gerelateerde vragen heeft, kunt u altijd Bellen Instagram Klantenservice Nummer gebruiken. En de expert is meteen beschikbaar om u hetzelfde te bieden.

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om het goed te doen:

  • Nu zie je op de voorpagina een optie om je aan te melden; en onderaan is om in te loggen. hier hoef je alleen maar door te gaan en de ‘Inloggen’ knop te selecteren.
  • Vervolgens moet u de optie ‘Wachtwoord vergeten’ selecteren.
  • En dan heb je de mogelijkheid om je e-mailadres, telefoonnummer of je gebruikersnaam in te voeren om aan de slag te gaan. U moet nu alles wat u hebt gekozen in het daarvoor bestemde veld invoeren en vervolgens de knop ‘Wachtwoord opnieuw instellen’ selecteren.
  • Nadat u uw informatie heeft ingevoerd, krijgt u een pop-up waarin u wordt geïnformeerd dat u het e-mailadres of telefoonnummer dat aan uw account is gekoppeld, kunt controleren op een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. En nu ontvang je een sms-bericht of een e-mail met een link.
  • U zou nu moeten navigeren naar waar uw link is, en wanneer u deze opent.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u in het veld ‘Nieuw wachtwoord’ een nieuw wachtwoord invoeren. En dan vraagt ​​Instagram je om het wachtwoord te bevestigen in het veld ‘Bevestiging nieuw wachtwoord. En nu moet u de optie ‘Wachtwoord opnieuw instellen’ selecteren.
  • U ontvangt een sms-bericht, indien van toepassing, samen met een resetcode. Daarna hoeft u alleen de code in het vak ‘Beveiligingscode’ in te voeren.
  • En als de ingevoerde code correct is, is uw wachtwoordwijziging gelukt en wordt u naar uw Instagram-account geleid.

Je zou nu allemaal goed moeten zijn en toegang moeten hebben tot je Instagram-account. Maar als u een probleem tegenkomt, kunt u contact opnemen met Instagram Klantenservce . Vervolgens helpen de technici u met de oplossingen die verder nodig zijn.