Hoe Kan Ik Een Facebook Account Wijzigen In Prive?

Kijk je uit naar een aantal goede en betrouwbare oplossingen om je Facebook-account in privé te kunnen veranderen? Nou, dan zou je blij zijn te weten dat je zeker op de juiste blog bent gekomen. En hier wordt u binnen no-time alleen geholpen met de meest geschikte oplossingen. Als u echter ook andere gerelateerde vragen heeft, moet u rechtstreeks het Facebook-klantenservicenummer bellen. En dan zullen de in aanmerking komende experts u de benodigde oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen, om te beginnen, de procedure om uw Facebook-account te wijzigen in privé:

  •  Allereerst moet je de pijl selecteren die zich in de rechterbovenhoek van een Facebook-scherm bevindt.
  •  Vervolgens moet u de optie ‘Instelling en privacy’ selecteren in het vervolgkeuzemenu.
  •  En dan moet je de optie ‘Instellingen’ kiezen.
  •  U moet nu de optie ‘Privacy’ selecteren die in het linkerdeelvenster wordt weergegeven.
  •  Daarna ziet u het eerste item vermeld als ‘Wie kan uw toekomstige berichten zien. Als er nu ‘Openbaar’ staat, moet u de knop ‘Bewerken’ selecteren en ‘Vrienden’ kiezen in het vervolgkeuzemenu.
  •  En nu moet je de knop ‘Sluiten’ selecteren om de aangebrachte wijzigingen op te slaan.
  •  Eindelijk kun je ook het publiek voor eerdere berichten op dit scherm wijzigen. Je gaat gewoon op zoek naar een gebied met het label ‘Beperk het publiek voor berichten die je hebt gedeeld met vrienden van vrienden of Openbaar’. En dan moet je de optie ‘Beperkte eerdere berichten’ selecteren en vervolgens opnieuw de optie ‘Beperkte berichten’ selecteren.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat deze instelling de eerdere berichten wijzigt die waren gemarkeerd als ‘Vrienden van vrienden of Openbaar voor vrienden’. En als je wilt, kun je ook de standaard privacy-instelling voor individuele berichten overschrijven wanneer je maar wilt.
Nadat u de bovengenoemde stappen hebt voltooid, zou u dit zelf moeten kunnen. Maar als u problemen ondervindt, moet u gewoon contact opnemen met het Facebook-servicenummer. Dan helpen de monteurs u verder met relevante oplossingen.