Hoe Kan Ik De Recente E-mails Bekijken Die Vanaf Mijn Instagram Zijn Verzonden?

Probeer je de recente e-mails te bekijken die zijn verzonden vanaf Instagram? Dan heb je door naar deze blog te komen zeker de juiste keuze gemaakt, want hier vind je alleen betrouwbare oplossingen. En als je een aantal gerelateerde Instagram-problemen en -vragen hebt, hoef je je geen zorgen te maken: neem direct contact op met het Instagram Telefoonnummer . En de gekwalificeerde experts voorzien u binnen de kortste keren van de gewenste oplossingen en zorgen ervoor dat u tevreden bent met het resultaat.

Als je nu phishing- en spam-e-mail in je Instagram-account wilt identificeren, kun je ervoor kiezen om de officiële Instagram-e-mails te bekijken die in de afgelopen 14 dagen zijn verzonden vanuit je instellingen zelf.

Om nu de e-mails te kunnen bekijken die door Instagram zijn verzonden, moet je de onderstaande stappen volgen:

  • Allereerst moet je op het persoonspictogram of op je profielfoto rechtsonder gaan tikken om naar je Instagram-profiel te gaan.
  • Vervolgens moet u op de drie horizontale lijnen tikken die u rechtsboven op de weergegeven pagina ziet, en dan moet u ook op het tandwielpictogram Instellingen tikken.
  • Daarna moet u ook op de optie ‘Beveiliging’ tikken.
  • En dan, eindelijk, hoef je alleen maar op de optie ‘E-mails van Instagram’ te tikken.

Opmerking: u dient te weten dat de e-mails die in de afgelopen 14 dagen zijn verzonden met betrekking tot uw accountbeveiliging en inloggen, direct onder de optie ‘Beveiliging’ te vinden zijn. En ook alle andere e-mails kunnen worden bekeken onder de optie ‘Anders’. De officiële Instagram-berichten over je accountbeveiliging worden alleen naar je e-mailadres verzonden en niet via ‘Direct Messaging’

Nadat u de bovenstaande stappen heeft doorlopen, zou u hetzelfde moeten kunnen afhandelen als gewenst. Maar als je een probleem tegenkomt, kun je contact opnemen met Instagram Nummer voor de meest relevante oplossingen. En de technici zullen u begeleiden met de benodigde verdere instructies.