Hoe Kan Ik De Betaalmethode In Norton Updaten?

Wilt u weten hoe u de betaalmethode in uw Norton-account bijwerkt? Dan heb je door naar deze blog te komen zeker de juiste beslissing genomen, want hier vind je alleen betrouwbare oplossingen. Maar als u ook hulp nodig heeft bij andere Norton-problemen, hoeft u zich geen zorgen te maken, want u kunt eenvoudig de oplossing krijgen door een Bellen Norton Klantenservice te geven. En dan wordt u binnen de kortste tijd begeleid door het team van experts, aangezien ze altijd 24 uur per dag beschikbaar zijn en in staat zijn om alle gerelateerde problemen effectief op te lossen.

Volg de onderstaande stappen om de betalingsgegevens van uw Norton-account bij te werken:

  • Allereerst moet u inloggen op uw account.
  • En nu moet je op je naam klikken die in de rechterbovenhoek staat en dan moet je ook op de optie ‘Automatische verlengingsinstellingen’ klikken.
  • Daarna moet u op het tabblad ‘Factureringsgegevens’ op het pictogram Bewerken klikken om de benodigde updates door te voeren.
  • U hoeft nu alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te klikken.
  • U ziet nu het bericht ‘Update succesvol’ op uw scherm wanneer u klaar bent met het opslaan van de wijzigingen. En u ontvangt ook een e-mail ter bevestiging van de wijzigingen.

Als u nu wilt overstappen op een automatisch verlengend abonnement, moet u onderstaande stappen volgen;

  • U moet eerst beginnen door u aan te melden bij uw Norton-account.
  • En dan moet u op uw naam klikken die u in de rechterbovenhoek van de weergegeven pagina ziet, en nu op de optie ‘Mijn abonnementen’ klikken.
  • Eindelijk, direct naast de actieve bescherming, moet je klikken op de optie ‘Abonnementverlenging activeren’.

Nadat u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u tevreden moeten zijn en in staat moeten zijn om hetzelfde probleemloos te gebruiken. Maar als u een probleem tegenkomt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met Norton Telefoonnummer . De technici staan ​​klaar om u direct te helpen.