Hoe Installeer Ik Het AVG TuneUp Abonnement Op Mijn PC?

Wilt u weten hoe u het AVG TuneUp-abonnement op uw Windows-pc installeert? Dan word je in deze blog meteen wegwijs gemaakt. En als u nog andere problemen heeft, moet u het AVG klantenservice nummer bellen. En de experts zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren de benodigde oplossingen krijgt.

Volg de genoemde stappen zorgvuldig om aan de slag te gaan met het vereiste proces:

  •  Het eerste dat u hoeft te doen, is op de knop ‘Download AVG TuneUp for Windows’ klikken om het installatiebestand van AVG TuneUp te downloaden. En dan moet u het op een goede locatie op uw pc opslaan. Hoewel de gedownloade bestanden standaard worden opgeslagen in de map ‘Downloads’.
  •  Hierna moet u met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand klikken en vervolgens ‘Uitvoeren als beheerder’ selecteren in het contextmenu.
  •  Wanneer u vervolgens om toestemming wordt gevraagd door het dialoogvenster ‘Gebruikersaccountbeheer’, moet u op de knop ‘Ja’ klikken.
  •  En om vervolgens de standaardinstellingstaal te wijzigen, moet u op de huidige taal klikken in de rechterbovenhoek van het scherm. Hierna moet u op de knop ‘Nu installeren’ klikken om door te gaan met de installatie.
  •  Nu hoeft u alleen maar te wachten terwijl de installatie AVG TuneUp op uw Windows-pc installeert.
  •  Ten slotte moet je een van de volgende opties kiezen;
  • De gratis proefversie: als u nog geen AVG TuneUp-abonnement hebt gekocht, moet u het product slechts een beperkte tijd in de modus ‘Gratis proefversie’ blijven gebruiken. En dan moet u op de knop ‘Nu scannen’ klikken om een ​​uitgebreide onderhoudsscan uit te voeren, waarna u uw apparaat onmiddellijk moet controleren op systeemrommel enz.
  • De optie ‘Activeren’: als u nu AVG TuneUp hebt aangeschaft vóór de installatie, kunt u uw betaalde abonnement dienovereenkomstig activeren.

Als u eenmaal klaar bent met de bovenstaande procedure, zou u klaar moeten zijn om toegang te krijgen tot dezelfde. Maar als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met AVG Telefoonnummer. En de goed gekwalificeerde technici zullen u onmiddellijk begeleiden met verdere instructies.