Hoe Installeer Ik De AVG Antivirus Op Een Windows Pc?

Wilt u de AVG-antivirus op uw Windows-pc installeren? Dan kan dat nu zeker in deze blog. Maar als u ook andere vragen heeft, moet u direct een Bellen AVG Nederland geven. En de goed gekwalificeerde experts helpen u met de beste oplossingen.

Volg de aangegeven stappen dienovereenkomstig, om te beginnen, de installatieprocedure:

  •  Ten eerste moet u op de knop ‘AVG Antivirus Free voor Windows downloaden’ klikken om het installatiebestand van AVG Antivirus Free te downloaden. En dan moet u het op een juiste locatie op uw pc opslaan, hoewel het standaard wordt opgeslagen in uw map ‘Downloads’.
  •  Daarna moet u met de rechtermuisknop klikken op het gedownloade installatiebestand avg_antivirus_free_setup.exe. En dan moet u de optie ‘Uitvoeren als beheerder’ selecteren in het contextmenu.
  •  En als u nu om toestemming wordt gevraagd in het dialoogvenster ‘Gebruikersaccountbeheer’, moet u op de knop ‘Ja’ klikken.
  •  Om de standaardinsteltaal te wijzigen, moet u op de huidige taal klikken in de rechterbovenhoek van het scherm. Hierna moet u op de knop ‘Installeren’ klikken om door te gaan met de standaardinstallatie, of u kunt op ‘Aanpassen’ klikken als u de standaardinstellingen wilt wijzigen.
  •  U moet nu wachten terwijl de installatie AVG Antivirus Free op uw apparaat installeert.
  •  En dan moet je op de ‘Doorgaan’ knop klikken in het ‘Je bent beschermd’ scherm.
  •  Ten slotte hoeft u alleen maar op ‘Eerste scan uitvoeren’ te klikken om een ​​uitgebreide ‘Smart Scan’ uit te voeren en nu onmiddellijk uw pc te controleren op virussen, malware, enz.

U zou nu met succes AVG Antivirus Free op uw pc moeten hebben geïnstalleerd. Het is echter mogelijk dat sommige componenten niet correct werken totdat u uw pc opnieuw opstart.

Als u eenmaal grondig klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u dezelfde moeten kunnen openen. En mocht u een probleem tegenkomen dan dient u direct contact op te nemen met AVG Telefoonnummer . De technici zullen binnen de kortste keren beschikbaar zijn om u te begeleiden met verdere passende instructies.