Hoe Gebruik Ik De Functie Vrienden Sluiten Op Instagram?

Wil je leren hoe je de functie ‘Vrienden sluiten’ in je Instagram-account kunt gebruiken? Welnu, dan wordt u direct geholpen met de meest geschikte oplossingen. Mocht u echter ook andere gerelateerde zaken hebben, dan hoeft u alleen maar te bellen op het Instagram Klantenservice Nummer . En dan bieden de goed gekwalificeerde experts u binnen no-time passende oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om een ​​lijst met goede vrienden te maken en mensen toe te voegen:

  •  Allereerst moet u op uw ‘Profielfoto’ optie rechtsonder in het scherm tikken.
  • En dan moet u de menuknop selecteren, deze wordt in de rechterbovenhoek weergegeven.
  • Nu moet je de optie ‘Vrienden sluiten’ selecteren in het verticale menu.
  • Nadat u dit heeft gedaan, zou u een lijst met voorgestelde gebruikers moeten zien om toe te voegen aan uw lijst ‘Goede vrienden’. En dan moet u op de knop ‘Toevoegen’ tikken om iemand in die lijst op te nemen, of u kunt het veld ‘Zoeken’ bovenaan gebruiken om snel een specifieke persoon te zoeken en vervolgens toe te voegen.

OPMERKING: u moet weten dat de gebruikers het niet weten wanneer u ze toevoegt aan uw lijst ‘Goede vrienden’. En je hoeft alleen maar bovenaan op ‘Jouw lijst’ te tikken om iedereen erop te zien.

  •  Ten slotte, als dit de eerste keer is dat u een lijst met ‘Goede vrienden’ maakt, tikt u op de optie ‘Lijst maken’. Maar als u al een lijst met ‘Goede vrienden’ heeft, kunt u deze stap overslaan.

Als u klaar bent met het maken van een lijst met goede vrienden, kunt u uw verhalen met hen delen. u kunt een foto maken of een video opnemen en vervolgens op de optie ‘Vrienden sluiten’ onder aan het scherm tikken om deze direct te delen.

Je zou nu zonder enig probleem hetzelfde moeten kunnen doen. Maar mocht u tegen problemen aanlopen, dan moet u Neem Contact op met Instagram Telefoonnummer zonder erbij na te denken. Dan begeleiden de monteurs u in een mum van tijd met de meest bruikbare oplossingen.