Hoe Filter Ik Mijn Outlook E-mails Via Internet?

Heeft u hulp nodig bij het filteren van uw Outlook-e-mails via internet? Dan is dit de perfecte blog voor jou, want hier ben je binnen no-time voorzien van de meest nauwkeurige oplossingen. En als u nog andere gerelateerde zorgen heeft die u ook dwars zitten, dan kunt u direct contact opnemen met de Outlook Klantenservice Bellen Nummer . En dan helpt het team van hooggekwalificeerde experts u met de vereiste oplossingen. U kunt in vrede zijn wetende dat u zeker op de juiste plek bent gekomen en u zult niet teleurgesteld zijn in uw beslissing.

Hieronder volgen de stappen om berichten van een bepaalde afzender naar een aangewezen map te verzenden met behulp van de webversie van Outlook voor Microsoft 365:

  • Ten eerste logt u in op Outlook.com en vervolgens selecteert u het tandwielpictogram ‘Instellingen’ in de rechterbovenhoek van de pagina.
  • Vervolgens moet u de optie ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ selecteren.
  • Daarna moet u in het venster Instellingen naar het gedeelte ‘E-mail’ gaan en ‘Regels’ selecteren en vervolgens ‘Nieuwe regel toevoegen’ kiezen.
  • U moet nu een naam voor uw regel invoeren in het daarvoor bestemde veld.
  • En nu moet u de vervolgkeuzepijl ‘Een voorwaarde toevoegen’ selecteren en vervolgens de optie ‘Van’ selecteren, waarna u het e-mailadres van de afzender moet invoeren.
  • Vervolgens moet u de vervolgkeuzepijl ‘Een actie toevoegen’ selecteren en vervolgens de optie ‘Verplaatsen naar’ kiezen en vervolgens de doelmap selecteren.
  • Eindelijk hoeft u alleen maar de knop ‘Opslaan’ te selecteren. En nu gaan de inkomende e-mails van die afzender automatisch naar de map die je hebt geselecteerd.

Als u klaar bent met de bovenstaande procedure, zou u dit gemakkelijk en zonder problemen moeten kunnen afhandelen. Mocht u echter problemen ondervinden bij het doorlopen van het bovenstaande, dan dient u Contact Outlook Telefoonnummer te nemen. U krijgt direct hulp van de technici en zij zorgen ervoor dat u de beste service krijgt.