Hoe De Meldingen Op Facebook Voor Apps Beheren?

Heeft u hulp nodig bij het beheren van de meldingen op uw Facebook-account voor apps en game-uitnodigingen? Als dat zo is, dan zult u hier zeker met hetzelfde worden begeleid. Maar als u ook nog andere gerelateerde zaken heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. Neem gewoon contact op met de Facebook Klantenservice Bellen . Waarna de meest kundige en gekwalificeerde experts u binnen no-time helpen met de juiste oplossingen.

De volgende stappen zijn om aan de slag te gaan en de meldingen op je Facebook voor app- en game-uitnodigingen te kunnen beheren; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om de juiste resultaten te krijgen:

  • Het eerste dat u moet doen, is op de pijl omlaag klikken; je ziet het rechtsboven op de Facebook-pagina.
  • En dan moet u de optie ‘Instellingen en privacy’ selecteren en ook op het tabblad Instellingen klikken.
  • Vervolgens moet u op de optie ‘Apps en website ‘in het linkermenu klikken.
  • Daarna zou je naar beneden moeten scrollen naar ‘Voorkeuren’.
  • U moet nu op de knop ‘Bewerken’ klikken onder Game- en app-meldingen ’
  • Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar op de knop ‘Inschakelen of Uitschakelen’ te klikken om de meldingen voor de app of game in te stellen.

Als een vriend je nu te veel app- of game-uitnodigingen stuurt, kun je naar je blokkeerinstellingen gaan en de naam van je vrienden typen in het gedeelte ‘App-uitnodigingen blokkeren’. U kunt er zelfs voor kiezen om meer te weten te komen over het aanpassen van uw Facebook-meldingen.

Als je de bovenstaande stappen eenmaal grondig hebt doorlopen, zou je dit allemaal zonder problemen moeten kunnen oplossen. Mocht u echter een probleem tegenkomen, dan bent u slechts een telefoontje verwijderd; het enige wat u hoeft te doen is direct contact opnemen met Facebook Telefoonnummer . Dan staan ​​de technici klaar om u verdere betrouwbare oplossingen te bieden.