Hoe Categorie Tabbladen Aan Een Gmail Account Toe Te Voegen En Te Verwijderen?

Wil je weten hoe je categorietabbladen aan je Gmail-account kunt toevoegen en verwijderen? En zo ja, dan leer je hier zeker in een mum van tijd hetzelfde te doen. Maar als u nog andere gerelateerde problemen heeft, kunt u op elk gewenst moment het Gmail-klantenservicenummer bellen. De experts die te allen tijde beschikbaar zijn, zullen u van het nodige voorzien.

Volg de onderstaande stappen om de categorietabbladen toe te voegen of te verwijderen:

  •  Je moet eerst Gmail openen op je apparaat.
  •  En daarna in de rechterbovenhoek van de huidige pagina, moet je een klik geven op het ‘Instellingen tandwielpictogram en Instellingen zie alle instellingen’
  •  En nu moet je op het tabblad ‘Inbox’ klikken.
  •  U moet nu de optie ‘Standaard’ kiezen in het gedeelte ‘Inboxtype’.

Opmerking: en als u alle tabbladen wilt verbergen, moet u een ander type inbox kiezen.

  •  Daarna moet u in het gedeelte ‘Categorieën’ de vakjes selecteren voor de tabbladen die u wilt weergeven.

Opmerking: u moet weten dat u geen nieuwe tabbladen kunt maken; je hebt alleen de mogelijkheid om de bestaande tabbladen te tonen of te verbergen.

  •  Eindelijk, eindelijk, moet je naar de onderkant van het scherm scrollen en dan moet je op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ klikken.

Opmerking: als je de mogelijkheid om meldingen te ontvangen hebt ingeschakeld, ontvang je alleen de meldingen van e-mails die je in het primaire gedeelte hebt geplaatst.

Stappen om de e-mail naar een nieuwe categorie te verplaatsen:

  •  Als u een e-mail aan een categorie wilt toevoegen, moet u de e-mail naar het tabblad van die specifieke categorie slepen.
  •  En dan alle e-mails van het account van waaruit deze e-mail wordt verzonden in deze categorie, hiervoor, die linksonder op de pagina staat, klik je gewoon op ‘Ja’ in de pop-up.

Nadat u klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u helemaal klaar moeten zijn met uw Gmail-account. Als u echter problemen ondervindt, kunt u direct contact opnemen met Bellen Gmail Klantenservice Telefoonnummer voor de beste reactie en effectieve oplossingen.