Hoe Bewerk Of Verwijder Ik Highlights Op Instagram?

Ben je op zoek naar passende oplossingen om Highlights op je Instagram-account te kunnen bewerken of verwijderen? Als dat zo is, zou je overweldigd moeten zijn, want je hebt het recht gemaakt door naar deze blog te komen. En u wordt zeker binnen de kortst mogelijke tijd begeleid met de meest geschikte oplossingen. Maar als je ook hulp nodig hebt bij een aantal andere gerelateerde problemen, dan kun je altijd een bellen Instagram klantenservice nummer. En dan zal het team van goed opgeleide experts u onmiddellijk de benodigde oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om een ​​Instagram-hoogtepunt te bewerken of te verwijderen; u moet de instructies volgen om nauwkeurige resultaten te krijgen:

  •  Om te beginnen met het bewerken van een bestaand hoogtepunt in je profiel, moet je op de ‘Hoogtepunt’ tikken om het te bekijken, en dan moet je op de drie stippen met het label ‘Meer’ in de rechter benedenhoek tikken.
  •  Daarna moet je op de optie ‘Markering bewerken’ tikken.
  •  En dan moet je op ‘Omslag bewerken’ tikken om een ​​nieuwe afbeelding van je apparaat als omslagafbeelding te selecteren, dan moet je de ‘Markering’ in het veld ‘Naam’ hernoemen en ook op ‘Archief’ tikken om meer verhalen uit je archief toe te voegen.
  •  U moet nu op de knop ‘Gereed’ tikken om uw Highlight bij te werken.
  •  En als je nu helemaal klaar bent om de Highlight uit je profiel te verwijderen, hoef je alleen maar op ‘Markeer’ te tikken om het te bekijken en tik je ook op de drie stippen met het label ‘Meer’ in de rechter benedenhoek.
  •  Je moet ook op de optie ‘Verwijderen uit markering’ tikken.
  •  Eindelijk, eindelijk, je hoeft alleen maar nogmaals op de knop ‘Verwijderen’ te tikken om de wijzigingen te bevestigen.

    Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande procedure, zou u er helemaal klaar voor moeten zijn om op elk moment hetzelfde af te handelen. Maar als u problemen tegenkomt, kunt u gerust contact opnemen met het Instagram Telefoonnummer. En je wordt zeker snel geholpen door de monteurs. En zij zullen ervoor zorgen dat u helemaal tevreden bent met hetzelfde.