Hoe Bedien Ik De Donkere Modus Op Mijn Instagram?

Wil je leren hoe je de donkere modus op je Instagram-account bedient? Dan kijk je misschien uit naar de beste begeleiding, toch? Dan heb je vast en zeker de perfecte blog uitgekozen en vind je hier precies de juiste oplossingen die nodig zijn. Maar als je andere gerelateerde vragen hebt, kun je altijd Bellen Instagram Nummer Nederland wanneer je maar wilt. En de experts begeleiden u vervolgens met de benodigde oplossingen.

De functie Donkere modus helpt om de kleuren op uw scherm aan te passen voor een donkerder uiterlijk. En om de donkere modus voor Instagram in te schakelen, zou je naar de instellingen van je iPhone of Android-apparaat moeten gaan.

Houd rekening met het volgende;

  • Het eerste dat u moet doen, is; je moet het besturingssysteem van je apparaat updaten naar iOS 13 of Android 10, evenals je Instagram-app.
  • En door nu de functie Donkere modus in de instellingen van je apparaat in te schakelen, zie je misschien de ‘Donkere modus’ geactiveerd in verschillende apps, en niet alleen in de Instagram-app.

En nu om de functie Donkere modus in te schakelen vanuit de Instagram-app op je Android-apparaat:

  • Nu moet je op het persoonspictogram of op je profielfoto rechtsonder tikken om naar je profiel te gaan.
  • En daarna moet u op de drie horizontale lijnen rechtsboven op de huidige pagina tikken.
  • Vervolgens moet u op het instellingenwiel tikken en vervolgens ook op de optie ‘Thema’ tikken.
  • En nu moet je eindelijk de optie ‘Donker’ selecteren.

Opmerking: u moet er rekening mee houden dat u het besturingssysteem van uw apparaat niet hoeft bij te werken naar Android 10 om toegang te krijgen tot deze instelling in de Instagram-app. en hierdoor wordt alleen de ‘Donkere modus’ -functie op de Instagram-app geactiveerd.

Nadat u de genoemde stappen heeft voltooid, zou u deze gemakkelijk moeten kunnen gebruiken en openen. Mocht je toch een probleem tegenkomen, neem dan gerust Contact Instagram Telefoonnummer . De technici helpen direct bij het oplossen van de betreffende problemen.