Hoe Avast op Mac of Computer Uit te Schakelen?

Als je het hebt over de veiligheid en beveiliging van de computer of een van de apparaten, kun je het het beste onder de bescherming houden van de antivirussoftware van Avast, behalve de antivirussoftware van Avast.Er zijn ook veel andere software die voor dit doel beschikbaar is maar toch zou men de voorkeur moeten geven aan Avast-antivirussoftware op het apparaat, of het nu een computer of Mac is, er zijn veel redenen waarom de software in vergelijking met andere merken zeer gemakkelijk te gebruiken is, ook is de software goed geavanceerd van aard wat betreft functies en technische details. Maar soms is er vanwege bepaalde technische problemen de kans dat de gebruiker de antivirussoftware van Avast op Mac of computer moet uitschakelen.

Maar voor sommige gebruikers met een niet-technische achtergrond wordt de procedure om de software van deze apparaten uit te schakelen een probleem. Dus, hier onder begeleiding van de experts, zullen we de procedure zien waarmee de gebruiker Avast voor Mac of pc gemakkelijk kan uitschakelen. Er zijn twee procedures die de gebruiker kan volgen: deze is het sluiten van alle schilden in de antivirussoftware van Avast, de andere sluit bepaalde selectieve schilden af.

Voor het sluiten van alle Avast Antivirus Shields moet de gebruiker de volgende stappen volgen:

  • De gebruiker moet de taakbalk verder openen en op het Avast-pictogram klikken.
  • Verder moet de gebruiker “Avast shield control” kiezen.
  • De gebruiker moet vervolgens een tijdvak kiezen voor het uitschakelen van de antivirussoftware van Avast.
  • De gebruiker moet de actie vervolgens laten bevestigen.
  • Verder moet de gebruiker terugkeren naar het hoofdvenster van de software.
  • Na al deze stappen wordt de Avast-antivirusknop uitgeschakeld.

Als anders dan dit, moet de gebruiker enkele gespecificeerde schilden uitschakelen, dan moet de gebruiker in dat geval de volgende stappen volgen:

  • In de antivirussoftware van Avast moet de gebruiker de beveiligingsinterface openen, daar moet de gebruiker op kernschilden klikken.
  • De gebruiker moet vervolgens het schild kiezen dat moet worden uitgeschakeld.
  • In de volgende stap zal de gebruiker een tijdvak moeten kiezen voor het uitschakelen.
  • Na de bevestiging van de software zou de gebruiker de schakelaar zien uitzetten.

Dit zijn dus de verschillende manieren waarop de gebruiker Avast-antivirussoftware kan uitschakelen, om er meer over te weten, kan de gebruiker contact opnemen met het team van getrainde en gecertificeerde experts, ze kunnen worden bereikt voor de benodigde hulp op Avast Klantenservice Bellen . De experts kunnen ook worden verbonden voor de nodige hulp via de optie van live chats en e-mails. Ook is er geen dergelijk probleem met betrekking tot de Avast-antivirussoftware dat niet kan worden opgelost door de lijnen van de technici die de hele tijd open zijn voor de gebruikers, dat wil zeggen 24 * 7, er is geen probleem dat niet kan worden opgelost door de experts zoals ze zijn voorzien van speciale training en vaardigheden voor het omgaan met alle aan Avast gerelateerde problemen.