Hoe Activeer Ik Het AVG Abonnement Op Mac?

Wilt u het AVG-abonnement op uw Mac activeren? Dan wordt u direct begeleid met de meest nauwkeurige oplossingen. En als u nog andere gerelateerde vragen heeft, moet u contact opnemen met het AVG-klantenservicenummer. U wordt dan bijgestaan ​​door de in aanmerking komende experts die in staat zijn om alle gerelateerde problemen effectief op te lossen.

Volg de gegeven stappen om uw AVG Internet Security-abonnement te activeren door de activeringscode in te voeren:

  •  Allereerst moet u uw activeringscode vinden. U vindt deze in uw ‘Bestellingsbevestigingsmail’.
  •  Daarna moet u dubbelklikken op het AVG Antivirus-pictogram in uw map Programma’s om de toepassing te openen.
  •  En dan moet je naar de optie ‘Menu > Betaalde functies activeren’.
  •  En nu moet u uw activeringscode invoeren, inclusief de koppeltekens in het tekstvak en dan moet u ook op de knop ‘Activeren’ klikken.

Volg deze stappen om uw AVG-abonnement te activeren met uw AVG-account:

  •  U moet er eerst voor zorgen dat u weet met welk e-mailadres u AVG Internet Security hebt aangeschaft. Dit is hetzelfde e-mailadres waarop je de ‘Orderbevestigingscode’ hebt ontvangen nadat je de aankoop hebt gedaan.
  •  U moet nu dubbelklikken op het pictogram ‘AVG Antivirus’ in uw map Programma’s om de toepassing te openen.
  •  Vervolgens moet u de opties ‘Menu > Aanmelden bij AVG-account’ selecteren.
  •  Ten slotte moet u de inloggegevens invoeren voor uw AVG-account die is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt gebruikt om AVG Internet Security aan te schaffen, en vervolgens moet u op de knop ‘Aanmelden’ klikken.

En als u geen AVG-account hebt, moet u het tabblad ‘Account maken’ selecteren om dit te doen met hetzelfde e-mailadres dat u hebt gebruikt om AVG Internet Security aan te schaffen.

Je zou nu allemaal goed moeten zijn om te beginnen, want de gegeven stappen zijn absoluut nuttig. Maar mocht u een probleem hebben, dan hoeft u alleen maar Contact AVG Telefoonnummer. Dan staan ​​de technici voor u klaar om u verder te begeleiden.