Betrouwbare stappen om AVG Internet Security te installeren

Bent u op zoek naar betrouwbare stappen om uw AVG Internet Security op uw apparaat te installeren? Dan kunt u hier eenvoudig hetzelfde voor elkaar krijgen. Maar als u gerelateerde vragen heeft, kunt u altijd Bellen AVG Nummer Nederland bezoeken. En de goed opgeleide experts zullen meteen aan uw oproep voldoen.

Volg de onderstaande gegeven stappen zoals vermeld:

  • Klik eerst op de knop ‘Downloaden’ op de pagina AVG Internet Security om het installatiebestand te downloaden. Daarna moet u het bestand opslaan op een bekende locatie op uw apparaat. De gedownloade bestanden worden echter standaard opgeslagen in uw map ‘Downloads’.
  • U moet nu met de rechtermuisknop klikken op het gedownloade installatiebestand dat avg_internet_security_setup.exe is, en vervolgens moet u ook ‘Uitvoeren als beheerder selecteren in het gegeven contextmenu.
  • En wanneer u nu op het scherm om toestemming wordt gevraagd door het dialoogvenster ‘Gebruikersaccountbeheer’, hoeft u alleen maar op de knop ‘Ja’ te klikken.
  • En als u de standaardinsteltaal wilt wijzigen, moet u op de huidige taal klikken in de rechterbovenhoek van het scherm. En dan moet u ook op de ‘Installeren’ knop klikken om door te gaan met de standaardinstallatie, of u kunt ook ‘Aanpassen’ als u enkele wijzigingen wilt aanbrengen in de standaardconfiguratie.
  • U moet nu wachten terwijl de installatie AVG Internet Security op uw apparaat installeert.
  • Daarna moet u op de knop ‘Doorgaan’ klikken in het scherm ‘U bent beschermd’.
  • Nu moet u een van de opties selecteren – om te activeren of om een ​​gratis proefperiode te starten ’
  • Ten slotte moet u ‘Eerste scan uitvoeren’ uitvoeren om een ​​uitgebreide ‘Slimme scan’ uit te voeren en moet u onmiddellijk uw pc controleren op virussen, malware, slechte browserinvoegtoepassingen en andere problemen.

U hebt nu AVG Internet Security op uw apparaat geïnstalleerd, maar het kan zijn dat sommige componenten niet goed werken, waardoor u uw apparaat opnieuw moet opstarten.

Nadat u de bovenstaande stappen heeft doorlopen, zou u uw AVG-product nu moeten kunnen gebruiken. Mocht u echter problemen ondervinden dan dient u Neem contact op met AVG Telefoonnummer . En het team van technici zal u begeleiden bij het noodzakelijke.